zaterdag 16 april 2011

24/7 Vet Verbranden



                                        
                                        De 2 belangrijkste ingrediënten om vet te verbranden  

Afvallen met succes vertelt je alleen maar wat je moet horen en niet perse wat je wilt horen maar....
De beste en meest effectieve manier om een slanker en vooral ook gezonder lichaam te verkrijgen is door je dieet te optimaliseren en je lichamelijke activiteit naar een hoger niveau te tillen, zodat je calorieen verbranden gaat. In deze post zal ik je die 2 ingredienten geven waarmee je je dieet optimaliseert en hoe je ervoor zorgt dat je doormiddel van beweging je lichaam verandert in een optimaal werkende, vetverbrandender.

Je bent wat je eet
Telkens als je lichaam voedsel binnenkrijgt, treed er een hele reeks processen in werking om het voedsel te verteren en ervoor te zorgen dat alle voedingsstoffen op de juiste plaatsen komen. Je stofwisseling krijgt dus steeds de opdracht te gaan werken, daarom is het ontbijt ook een van de belangrijkste maaltijden in een gezonde levensstijl. Na een hele nacht in de ruststand (calorie-besparend) krijgt je lichaam direct na je ontbijt het sein dat er gewerkt moet worden.
Dit is een van de sleutels om 24/7 vet te verbranden! Verdeel daarom alle calorieen van je dag in 5 tot 7 kleinere maaltijden ipv 2 of 3 grote. Ten eerste neemt je lichaam maar een bepaald aantal calorieen tegelijk op en de rest wordt dan opgeslagen in onze vetreserves en vind je terug om je middel. Wanneer je dus meerdere, kleine maaltijden gebruikt sla je 2 vliegen in een klap!

  • Voedingsstoffen worden beter opgenomen
  • Geen overtollige/loze calorieen
  • Bloedsuiker spiegel blijft stabiel
  • Stofwisseling werkt de hele dag door en niet maar 3 x per dag
Rustig aan of Knallen?
Om vet te verbranden zul je moeten zorgen dat er iets met je hartslag gebeurt. Je stofwisseling vliegt omhoog wanneer je je lichaam laat werken en je hartslag de hoogte injaagt. Veel mensen gaan daarom hardlopen, fietsen, enz. Om zo in een bepaalde hartslagzone te gaan sporten omdat dit de zogenaamde vetverbrandingszone zou zijn en dit werkt ook zeker! Wat echter niet wordt verteld is dat de verterbranding stopt wanneer jij met sporten stopt. Een uur joggen staat ongeveer voor een half uurtje vet verbranden dus zolang jij niet 3 x per week een hele dag aan het hardlopen bent, is dit een vrij inefficiente  manier om vet te verbranden. Gelukkig ben jij een trouwe lezer van Afvallen met succes en dus ga jij nu leren hoe je 24 uur per dag, 7 dagen in de week meer vet zal verbranden met 3 x per week 20 minuten sporten.
Het gaat erom  je rusthartslag te verlagen . Gemmiddeld is je rusthartlag ongeveer 70 slagen per minuut, wij gaan ervoor zorgen dat dit naar beneden gaat. Op deze manier vergroot je je conditie en dus je vetverbranding. Een populaire en heel effectieve manier om dit te doen is bijvoorbeeld door te trainen met kettlebells. Hierbij is het wel raadzaam om voor goede begeleiding te zorgen omdat het een zeer intensieve manier van trainen is.  Intervaltraining is een effectieve manier om je rusthartslag te verlagen. Sporten dus die echt iets van je vergen en waar je je conditie mee opbouwt en dit gaat sneller als je denkt. Interval training houd in dat je tijdens een half uurtje sporten, bijvoorbeeld hardlopen steeds afwisselt tussen lopen op een rustig tempo en lopen op sprintsnelheid. Lage en hoge hartslag dus.

Mentale kwestie
Ook wanneer je wilt afvallen met succes geldt, je kunt alle regels weten.... Maar het ook daadwerkelijk doen is een tweede. Echt tot actie overgaan en succesvol zijn in wat je wilt is een uitdaging voor de meeste mensen. Wat betreft het afvallen kan ik je een produkt aanraden dat; Het mentale dieetplan wordt genoemd.Het zal je helpen om anders te gaan denken en op de automatische piloot je gewoontes aan te passen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten